Akkreditált vizsgálólaboratórium: KVI-PLUSZ Környezetvédelmi Vizsgáló Iroda Kft.

 

A KVI-PLUSZ Környezetvédelmi Vizsgáló Iroda Kft. magyar állampolgárságú magánszemélyek tulajdonában lévő tudásintenzív kisvállalkozás, mely független és akkreditált vizsgáló laboratóriumot üzemeltet.

Cégünk fő tevékenységeként a környezetvédelem területén szükséges mintavételekkel, vizsgálatokkal, szakértői tevékenységgel és kutatás-fejlesztéssel foglalkozik. Elsődleges célunk, hogy a környezetvédelem területén szükséges mintavételek és vizsgálatok tekintetében kielégítsük megrendelőink igényeit, ezért a környezeti elemek (talaj, levegő, felszíni- és felszín alatti víz), szennyvíz és hulladékok mintavételére és széles komponenskörre vonatkozó vizsgálatára akkreditációval rendelkezünk. Törekszünk rá, hogy partnereink jogszabályokban, vagy hatósági kötelezésekben megfogalmazott mintavételi és mérési igényeit, szükség esetén együttműködő partnerek bevonásával kielégítsük.

Mintavételi és Vizsgáló tevékenységünk mellett környezetvédelmi szakértői tevékenységet is végzünk, szakértői engedélyekkel rendelkezünk.

A ma már rutinszerűen alkalmazott, szabványokban rögzített módszerek használatán túlmenően szakembereink részt vesznek új módszerek megalkotásában, szabványosításában, valamint a környezetvédelem, illetve a környezetanalitika szempontjából fontos szervezetek és testületek munkájában. Cégünk tagja a Magyar Szabványügyi Testületnek (www.mszt.hu), a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének (www.kszgysz.hu), valamint a Nemzeti Akkreditáló Testületnek (www.nat.hu).

Kutatás-fejlesztési tevékenységünknek köszönhetően cégünk Magyarországon elsőként kezdett el foglalkozni több fontos szakterülettel a hulladékvizsgálatok, levegőtisztaság-védelem, valamint a bűzforrások vizsgálata – bűzmérés tekintetében.

Főbb tevékenységek:

  • Mintavételek »
  • Hulladékvizsgálatok »
  • Talajvizsgálatok »
  • Ivóvízvizsgálatok »
  • Szennyvízvizsgálatok »
  • Felszíni és felszín alatti víz vizsgálatok »
  • Komposztok vizsgálata »
  • Környezeti levegő vizsgálatok »
  • Bűz vizsgálata, szagmérés »
  • Szakértői tevékenység »

 

Központi elérhetőségek:

1108 Budapest, Gyömrői út 132-136.

Tel:  (1)-261-2978

Fax: (1)-261-4323

info@kviplusz.hu

 

Dr. Ágoston Csaba

Ügyvezető, szakértő

Tel:  (70)-945-4592

agoston.csaba@kviplusz.hu

Béres Tímea

Titkárság

Tel:  (1)-261-2978

beres.timea@kviplusz.hu

Dr. Béres András

Szakértő

Tel:  (70)-945-4593

beres.andras@kviplusz.hu

Weboldal: www.kviplusz.hu

 

Kérdezzen kollegáinktól, várjuk megkeresését!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet