Mit is jelent az e-számla?

 

 

 

 

 

 

Egyszerűen megfogalmazva, a számlákat papír helyett elektronikusan juttatjuk el Önhöz. Az e-számla ugyanazokat az adatokat tartalmazza, mint a nyomtatott, papír alapú számla. Elektronikus aláírás és időbélyeg biztosítja, hogy megfeleljen a jogszabályban előírt követelményeknek és a biztonsági előírásoknak. E-számlás ügyfélként Önnek minden kiállított új számláját e-mail csatolmányként .pdf és .xml formátumban is elküldjük. A továbbiakban könnyen tudja követni, visszakeresni és rendszerezni számláit, elektronikusan tárolni azokat, amellett, hogy az .xml formátum az NAV által támasztott elvárásoknak is megfelel.

ÁRAJÁNLAT FÖLDGÁZFOGYASZTÁSRA

Hívja ügyfélmenedzserét most vagy írjon nekünk a szabadpiac.hu@gdfsuez.com e-mail címre.

NAGYFOGYASZTÓI HÍRMONDÓ

Kollegáink készséggel tájékoztatják Önt az e-számla szolgáltatás előnyeiről, feltételeiről és egyeztetik le Önnel a regisztrációhoz elengedhetetlenül szükséges személyre szabott szerződésmódosítást és az elektronikus számla kiállításának és igénybevételének feltételeit.

Válassza Ön is az e-számla szolgáltatásunkat és a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. egy korszerű, megbízható, kényelmes megoldást biztosít Önnek és vállalatának gáz számlái kezelésére!

Az aláírt szerződésmódosítás birtokában biztosítjuk Önnek szolgáltatásunkat és küldjük továbbiakban elektronikus formában számláját!