A Green House a magyar irodapiac legzöldebb ingatlanfejlesztési projektje, és egyben az első budapesti irodaház, amely a LEED tanúsítási rendszer platina szintjén előkvalifikálta magát.
Green House látványterv
Az épület leendő bérlői – köztük az ABB és az AVIS Budget Group – a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség, a kreativitás, valamint a munka- és költséghatékonyság együttes előnyét 2012 decemberétől élvezhetik majd.

Az “A” kategóriás ingatlan Budapest XIII. kerületében, a Kassák, Tüzér és Lőportár utcák által határolt területen épül, közvetlen szomszédságában található a Kassák Park. Tervezőink célja volt, hogy munkavégzés szempontjából ideális, emberi léptékű tereket alakítsanak ki, miközben mikro- és makro környezetünk megóvására is kiemelt hangsúlyt fordítottak.

A projekt valamennyi fejlesztési fázisában a legmodernebb műszaki megoldásokat és zöld technológiákat alkalmazzuk annak érdekében, hogy az épület ökológiai lábnyomát minimalizáljuk, valamint az energiafelhasználást és a CO2 kibocsátást csökkentsük. A technológiák energiatudatos alkalmazása és az alacsony karbantartási igényű anyagok kiválasztása az üzemeltetés költségeinek jelentős csökkenését eredményezik, így biztosítunk hosszútávú előnyt a bérlőknek, felhasználóknak.

A Green House 17.800 négyzetméternyi területet kínál a bérlőknek 8 emeleten. Az irodaház tetőterasszal, gyönyörű belső kerttel, 3 szintes mélygarázzsal és biciklitárolóval is rendelkezik majd. Az egyszerű megközelíthetőség és a meglévő szolgáltatások széles skálája már a terület kiválasztásnál is fontos szempont volt, és az elkészült projektnek is fontos értékei. A Váci út közvetlen közelében, mégis zöld környezetben található Green House tömegközlekedéssel, autóval és kerékpárral egyaránt könnyen megközelíthető. A környéken rendelkezésre álló szolgáltatások mellett cégünk további kereskedelmi egységeket (étterem, kávézó, autómosó) is tervez az új irodaházba.

www.skanska.hu