Az infrafűtés vagy más nevén infrapanel gyakorlatilag  infrasugárzás segítségével melegíti fel a környezetet. A legjobb, ha a mennyezetre szerelik. Tökéletes lakások, irodák fűtési rendszerének  megoldásaként.

Ősidők óta a Nap melege és az INFRAVÖRÖS sugárzás biztosítja minden élőlény számára az éltető meleget. Ez a sugárzás tart egyensúlyt a Föld hőháztartásában. Ez a fajtája a hőnek fontosabb az ember számára, mint a levegő hője.

Az INFRAPANEL elektromos energiát alakít infravörös sugárzássá, amely kedvezően hat az ember életfunkcióira. Ezt a technológiát űrállomások fűtésére fejlesztették ki. Ma már mindenki számára elérhető fűtési rendszerként áll rendelkezésre. Gazdaságosan működtethető, hiszen 30-60% költség megtakarítás érhető el a hagyományos fűtési módokkal (gázkonvektor, radiátoros melegvízfűtés, padlófűtés és hőtárolós kályha) szemben.

Infrafűtés Infrapanel Linzi Kft.  

keretes infrapanelek

Az infrafűtés kedvezően hat az ember pszichikumára, javítja az általános közérzetet, serkenti a szervezet méregtelenítését, gyulladásos betegségekre, asztmára, reumára kifejezetten jótékony hatású.

Az infrafűtés (infrapanel) nem csak lakások és irodák számára előnyös, de kifejezetten költségtakarékosan lehet megoldani az infrafűtés segítségével pl. egy csarnokfűtési problémát vagy más ipari alkalmazásokra is tökéletes.

Infrafűtés keret nélküli infrapanel

Infrafűtés - keret nélküli infrapanel

 

Érdeklődjön cégünknél:

Linzi Kft.

1184 Bp. Lakatos u. 44/e

Te.: 1/297-34-00, 1/282-87-68, 20/9220-824

www.linzi.hu