Társaságcsoportunk 2012-es roadshow-ja játékos formában hívja fel a figyelmet az energiatakarékosság és a fenntartható fejlődés fontosságára. A futurisztikus játékok mellett az érdeklődők a helyszíni tanácsadásnak köszönhetően számtalan tippel gazdagodhatnak, melyek segítenek csökkenteni energiafogyasztásukat, ezáltal költségeiket.

 

energiatagarekossagi_roadshow

 

 

Játékos Energiatakarékossági Roadshow elnevezéssel, tavasszal kezdetét veszi Társaságcsoportunk idei eseménysorozata. Energiapersely energiatakarékossági programunk keretében tavaly számos rendezvényen találkozhattak az Energia Bringáinkkal, amelyek segítségével bárki megtudhatta, hogy mennyi emberi erőfeszítés szükséges ahhoz, hogy például egy energiatakarékos izzó néhány percig üzemeljen.

 

Az idei roadshow állomásain az energiatakarékos játékoké a főszerep: a helyszínre látogatók megtudhatják, milyen lehet vezetni egy elektromos autót vagy „működtetni” egy energiatakarékos várost. A roadshow helyszínein kipróbálható háromdimenziós játékok egyszerre szórakoztatóak és hasznosak, kicsik és a nagyok egyaránt tanulhatnak belőlük.

 

Ezen túlmenően szakembereink energiahatékonysági felvilágosítással, személyre szabott energiatakarékossági tanácsokkal, tippekkel, tájékoztató anyagokkal és sok más érdekességgel várják az érdeklődőket minden megjelenés alkalmával.

Jöjjön el Ön is, takarékoskodjunk együtt az energiával!

A Játékos Energiatakarékossági Roadshow következő állomásai:

Március 23-25.

Greenexpo környezetvédelmi szakkiállítás

Budapest, Papp László Sportaréna

Április 18-22.

Construma Nemzetközi építőipari szakkiállítás

Budapest, HUNGEXPO Vásárközpont

Május 10-12.

Renexpo Nemzetközi energetikai szakkiállítás

Budapest, HUNGEXPO Vásárközpont

Ezeken a napokon az Energia Pont Bemutatóterem és Tanácsadó iroda (1132 Budapest, Váci út 72-74.) zárva tart.