Ingyen energia a Naptól 
Hatékony és környezetbarát: a nagyon átgondolt, formatervezett Weishaupt síkkolektor a felhasználó számára akár 30 % energia-megtakarítást is lehetővé tesz. A szerelés csupán néhány munkaórát vesz igénybe.

Napkollektor, szollárrendszer a Weishaupttól

 

 

 

Weishaupt napkollektor zászlók  Weishaupt  napkollektor - épület  Weishaupt szolárrendszer

Kiemelkedő energiahozam: Fejenként 1 qm kollektorfelület éves átlagban a melegvízszükséglet akár 60 %-át is fedezni tudja. 2 qm fejenként a teljes fűtési energiaszükséglet akár 30 %-át biztosítja.

Problémamentes szerelés: Tetőre, tetőbe és lapostetőre építhető síkkollektor-változatok állnak rendelkezésre. A vezetékeket egyszerűen a meglevő kábelaknákba kell helyezni.

Nagyértékű technika: Nagyszelektivitású, nikkeloxiddal bevont felület gyűjti, még a diffúz fényt is. Hőálló speciális tömítések és különlegesen fényáteresztő szolárüveg biztosítja télen is a hőhozamot.

Hosszú élettartam: Gondosan kiválasztott anyagminőségek, kiérlelt technika és robusztus építési mód teszik lehetővé a megbízhatóságot évtizedeken keresztül.

Kitűnő öko-mérleg: A gyártás során felhasznált energia nagyon rövid idő alatt amortizálódik. A teljes kollektor újrahasznosítható.

Attraktív támogatási lehetőségek: Különböző támogatási lehetőségek segítik a szolárrendszer beszerzését, telepítését. Forduljon bizalommal fűtési szakemberéhez.

WEISHAUPT. EZ A MEGBÍZHATÓSÁG.