Tehát kíváncsi az ajánlatra! Akkor nézzük is!

 

Ajánlatunk Önnek

Mi az Ön sikeréért dolgozunk

Elsőként megszerkesztünk és feltöltünk egy A/4-es terjedelmű ISMERETŐ ANYAGOT szigorúan a termékéről vagy szolgáltatásáról. A hangsúly azon lesz, hogy az Ön terméke/szolgáltatása miért jó, miért jobb, mint a konkurens megoldás, mi az, ami miatt Önt érdemes választani.

 Kiemeljük a kulcsfontosságú részleteket, képeket is töltünk fel az anyaghoz, és ezután ezt az anyagot elhelyezzük a kornyezetvédelem.info.hu FŐOLDALÁN, hogy szem előtt legyen. A szolgáltatás részeként alapból 12 hónapig, azaz egy évig lesz aktív ez az ISMERTETŐ ANYAG, és ebből az első hónapban kint lesz a FŐOLDALON is!

A szolgáltatás ára egy évre 79.000 Ft + áfa.

VISZONT

Ha most megrendeli telefonon itt, 06-70-620-34-34, akkor 2 kedvezmény közül választhat:

1. A végösszeg 48.500 Ft + áfa összegre változik, azaz kap 30.500 Ft árkedvezményt, és ezt 2 részletben (2-szer 24.250 Ft) tudja kifizetni a következő 6 hónapban.

2. Kérhet még egy ilyen ISMERTETŐ ANYAG feltöltést egy PLUSZ SZAKMAI TÉMAKÖR alá, azaz 79.000 Ft értékű plusz felületet kap kedvezményként.

Ez az lehetőség még 4 napig él!

 AZONBAN ha most felhívja ezt a telefonszámot, hogy elolvasta ezt az ajánlatot, és nem vár még 3 napig, akkor egy hihetetlen dolgot kap tőlünk!

A kornyezetvedelem.info.hu szakmai portál főoldalán a jobb oldali sávban kap egy bannerhirdetést 3 hónapra 90.000 Ft értékben!

 MOST! 06-70-620-34-34

Tehát hívja most ezt a számot, én fogom felvenni, – ha esetleg foglalt, jelezze ki a számát, visszahívom – és megbeszéljük a részleteket telefonon! Kérdezhet, minden kérdésére választ fogok adni!

Tegyen valami hatékonyat ma a cégéért, és legyen cégünk ügyfele, dolgozzunk és növekedjünk együtt a következő egy évben!

Még egyszer a telefonszámom: 06-70-620-34-34

HÍVJON MOST, és beszéljük meg a kérdéseit illetve a lehetőségeket!

Üdvözlettel Önnek:

Bella Roland

Várom érdeklődését és köszönöm megtisztelő figyelmét!

Bella Roland 06-70-620-3434

kornyezetvedelem.info.hu

Értékesítési Vezető

E-mail: info@naturemagazin.hu

Stratégiai Partnerünk:

 NATURE Környezetvédelmi Magazin

Környezetvédelem-Hulladékgazdálkodás-Vízgazdálkodás-Energetika

www.naturemagazin.hu