Az Elastic 2000 KFT fő tevékenységéből adódóan, azokkal a céges, vállalati ügyfelekkel, akiknél rendszeresen, nagyobb mennyiségű hulladékpapír áll elő, szerződéses partneri viszonyt alakít ki a papírhulladék felvásárlására, amelyhez környezetvédelmi engedéllyel rendelkezik.

Szolgáltatásszerűen biztosítják a hulladék papír begyűjtésére szolgáló konténereket, tömörítő, zúzó és egyéb berendezéseket. Gondoskodik azok elszállításáról és megteszi az újrahasznosítást előkészítő lépéseket, elsősorban Nyíregyháza és vonzáskörzetében, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben.

Az ipar és a kereskedelem, számos területén, az előálló papírhulladék mennyiségétől függően az alábbi két formában biztosítja az ipari hulladékpapír felvásárlást partnerei részére:

Állandó gyűjtőpont telepítés és hulladékpapír elszállítás

Ipari hulladékpapír felvásárlás Elastic2000Kft  Ipari hulladékpapír felvásárlás Elastic2000Kft2

Ipari és kereskedelmi hulladékpapír gyűjtőpont telepítés során, az ügyfél telephelyén az Elastic 2000 Kft. biztosítja a hulladékgyűjtő eszközöket, berendezéseket. Az ürítés és elszállítás szerződésben lefektetett időpontokban történik. A kihelyezett konténer mellé igény szerint tömörítő-fej használatát is biztosítjuk, mely segítségével a helyben elvégzett tömörítés 1:5-ös aránnyal történik. A helyben elvégzett tömörítés segítségével nagyobb tömegeket lehet egyszerre elszállítani konténer csere során.

A préskonténerek elhelyezése, kiépítése történhet az Elastic 2000 Kft. szervezésében, vagy az adott intézmény szervezésében. A kihelyezés után, a konténer csere és hulladék elszállítás, a megállapodás szerint történik. A hulladék felvásárlása egyedi árképzéssel történik.

Alkalomszerű papírhulladék elszállítás és gyűjtő konténer kihelyezés

Alkalomszerű papírgyűjtő konténer kihelyezése során – általában intézményi, és közületi partnereknél -, (pl. iskolai papírgyűjtés) a konténert meghatározott ideig helyezzük el a területen, majd megtöltött állapotban szállítjuk el.

EWC kódok:

  • 30308 Hasznosításra szánt papír és karton válogatásából
  • származó hulladékok
  • 150101 Papír és karton csomagolási hulladékok
  • 150102 Műanyag csomagolási hulladékok
  • 150105 Vegyes összetételű kompozit csomagolási hulladékok
  • 200101 Papír és karton

Elastic 2000 KFT.
Nyíregyháza
Tünde u. 2.
H-4405

Kapcsolattartó: Kánási László János
Tel:             +36 42 599 154
Fax: +36 42 500 549
E-mail: elastic@netra.hu

Lakossági átvétel és pénztár nyivatartás
hétköznap (hétfő – péntek)
07:30 – 09:00 és 11:00 – 13:00
vagy külön engedéllyel egyeztetés szerint

www.elastic2000kft.hu