A Polplast Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ipari hulladékok hasznosítására, kezelésére vagy ártalmatlanítására nyújt megoldást ügyfeleinek. Cégünk hulladék begyűjtési, szállítási és előkezelési engedélyei révén az ipari hulladékok széles körét jogosult átvenni, hogy ügyfelének megtalálja az átvett hulladék leginkább környezetkímélő és egyben gazdaságos kezelési módját.

 

Cégünk széles körű partneri hálózata biztosítja, hogy közel bármely ipari tevékenységből származó hulladék a fenntarthatóság elveinek megfelelően kerüljön ki a hulladékkörből. Cégünknél nincs mennyiségi limit, azaz kis mennyiségek begyűjtését is elvállaljuk az ország bármely pontjáról.

 

A Polplast a hulladékok begyűjtését gyorsan és hatékonyan végzi: hulladéktermelő ügyfelünk számára megkeressük a legoptimálisabb, azaz a gazdaságilag, földrajzilag és technológiailag legalkalmasabb hulladékkezelőt és levezényeljük a teljes logisztikai folyamatot a kezelőnek való átadásig. Cégünk e teljes körű hulladékkezelési szolgáltatásával egyrészt átveszi ügyfeleitől a hulladék kezelésének terhét a telephelyi átvétellel, másrészt bejáratott kapcsolati rendszerünkből és az éves beszállítási volumenünkből adódóan kedvező díjat tudunk ügyfeleink számára érvényesíteni. A Polplast ügyfelei részére díjtalanul biztosít megfelelő csomagolóanyagot a hulladékok tárolásához és szállításához, a teljes dokumentációt előkészíti, illetve szükség esetén előkezelést is vállal.

 

Elérhetőségek

Polplast Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2509 Esztergom-Kertváros, Hrsz. 30057/1

telefon: +36 34 587 142

fax: +36 34 587 143

e-mail: kereskedelem@polplast.hu

internet: www.polplast.hu