A Polplast Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő tevékenységi köre a különféle veszélyes hulladékok begyűjtése, szállítása és előkezelése. Cégünk a partnereinek nyújtott ügyfél-centrikus szolgáltatása keretében a hulladékbegyűjtéshez szállítási és előkezelési tevékenységet végez, illetve minősített partneri hálózata révén biztosítani tudja az átvett hulladékok gazdaságos hasznosítását vagy végártalmatlanítását. Tevékenységünket modern hulladék-nyilvántartó, számlázó, és gazdasági program dokumentálja és támogatja.

 

Ügyfeleink számára komplex begyűjtési és szállítási megoldást kínálunk. Igényeik szerint segítséget nyújtunk az SZ-jegy kitöltésében, ügyfeleink telephelyén kezelő személyzet segíti a küldeménydarab előkészítését, felrakását, illetve ingyenes csere edényzetet is biztosítunk. Gépjárműparkunk műszaki kialakítása a veszélyes hulladékot szállításához szükséges ADR engedélyes, továbbá könnyíti a felrakodást, személyzetünk ADR jogosítványokkal rendelkezik.

 

A Polplast másik jelentős tevékenységi területe a begyűjtött hulladékolajok, illetve az olajjal szennyezett fém és műanyag csomagolási hulladékok előkezelése, mellyel megkönnyítjük ezen hulladékok magasabb szintű hasznosítását a hulladékgazdálkodási folyamatban.

 

Elérhetőségek

Polplast Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2509 Esztergom-Kertváros, Hrsz. 30057/1

telefon: +36 34 587 142

fax: +36 34 587 143

e-mail: kereskedelem@polplast.hu

internet: www.polplast.hu