Saját gyártású biomassza kazánok forgalmazása - HERZ Armatúra Hungária Kft.

Célunk kizárólag kiváló műszaki minoségű, igen precízen gyártott termékeket kínálni a piacon. Ezért az elosztás és értékesítés csak megfelelően képesített és hozzáértő partnereken keresztül történhet.

A HERZ büszkén ajánlja teljes köru kiváló minoségu megoldásait, amelyeket egy átfogó ISO 9001 szabvány szerint tanúsított minoségügyi rendszer alkalmazásával ért el.

E minoségirányítási rendszer hatékonyságát az egyes részlegek és alkalmazottak felelosségének egyértelmu megállapítása garantálja. Minoségügyi filozófiánk középpontjában a megfelelo részlegek által végzett folyamatos muködésellenorzés és javítás áll. Az ésszeruség, funkciónak való megfelelés és gyakorlatban is igazolt alkalmazás tervszeru szervezése sarokko minden egyes részlegnél és annak muködésénél.

Az ügyfelek és a piac igényeinek való megfelelés a legmodernebb felszerelés és fejleszto berendezések, pl. számítógépes tervezés és gyártás, által biztosított. Célunk a legnagyobb fokú kapacitás és megbízhatóság elérése, valamint az energiafelhasználás optimalizálása. Ennek megfeleloen a HERZ széles köru tesztelést végez a saját laboratóriumaiban. A teljes fejlesztési folyamat ISO 9001 szerint tanúsított.

A HERZ minden értékesítési partnere, amely a specializált nagykereskedok felé történo elosztásért felelos, különös odafigyeléssel kerül kiválasztásra. A HERZ csak azokkal a partnerekkel muködik együtt, akik fenntartás nélkül osztják a vállalati filozófiáját. A minoségügyi céloknak való megfelelést az átfogó kommunikáció és képzés biztosítja.

 

Kérdéseivel forduljon kollegánkhoz!

www.herz-hu.com