„Megoldás minden szivattyúzási feladatra.”

 

Kopro szennyvízszivattú

A KOPRO gyártmányú búvárszivattyúk minőségileg kifogástalan, de kedvező árfekvésű kategóriába tartoznak. Mind családi házaknál, mind az ipar számos területén hatékony segítséget nyújtanak a tiszta vizek, szennyezett vizek, üledékek, szennyvizek szivattyúzásában, továbbá a vízzel elárasztott csatornákból való víz kiszivattyúzásában. Az alábbi szivattyú típusokat ajánljuk: csőbúvár szivattyúk kutakba, házi víz ellátok, jet szivattyúk, búvárszivattyúk szennyvízre, vágókéses búvárszivattyúk, zagyszivattyúk, kézi szivattyúk.

A RITZ Pumpen GmbH német cég által gyártott csúcsminőségű vízszivattyúkat az ipar széles területére ajánljuk.

1. Tisztavízre: csőbúvár szivattyúk, centrifugál szivattyúk ( egy és többlépcsős ), keringtető szivattyúk

2. Szennyvízre: centrifugál szivattyúk, nagynyomású szivattyúk, búvárszivattyúk, csőszivattyúk,

propeller szivattyúk

Sigma szennyvizszivattyu és vizszivattyú

A SIGMA 1868 cseh gyár sok éves múltra tekint vissza a szivattyúgyártás tekintetében. Mind a házi vízellátásban, szennyvíz szivattyúzásra, mind az ipar legkülönfélébb területére ajánlani tudunk szivattyút: önfelszívó szivattyúk, fűtéskeringtető szivattyúk, tisztavíz és szennyvíz búvárszivattyúk, szennyvíz vágókéses szivattyúk, nyomásfokozó szivattyúk, kazántáp szivattyúk, csavarorsós szivattyúk, dugattyús szivattyúk, fogaskerék szivattyúk, excenter szivattyúk, piskóta szivattyúk, vákuum szivattyúk, olaj szivattyúk.

Kínálatunkba tartoznak a Tecnium nagyteljesítményű vegyipari műanyagszivattyúk és a Wangen csavarorsós szivattyúk is, amelyek beton, élelmiszer, szennyvíz, sűrű anyagok, iszapok, pépek szivattyúzására különösen ajánlott.

Speroni szivattyú - szennyvízszivattyú

A Speroni cég házi vízellátó, nyomásfokozó, rozsdamentes nagynyomású és csőbúvár szivattyú specialistája.

 

A világon az első ellenáramoltató berendezést az uwe cég fejlesztette ki 1967-ben, és azóta is „JetStream” védett márkanév alatt hozza forgalomba. A céget a minőség, design és az uszodatechnikai berendezések széles választéka jellemzi.

Az uwe JetStream ellen áramoltatókat, uszodai élményberendezéseket Magyarországon már hosszú ideje megtalálhatják sok közösségi fürdőben és strandon, de ezekkel az élményelemekkel a magán uszodák színvonala is nagymértékben emelhető, ezért ajánljuk figyelmükbe.

 

Bővebb információt a www.hskft.hu weboldalunkon és webaruhaz.hskft.hu web áruházunkban talál.

 

szennyvízszivattyúk vízszivattyúk Hungaros System's Kft.       Speroni szivattyú - szennyvízszivattyú

 

Hungaro System’s Kft.

1016 Budapest, Zsolt u. 8/a tel.: 1/333 1620, fax: 1/225 8685

hskft@hskft.hu www.hskft.hu www.szivattyu.biz