A 100% -ban külföldi tulajdonú Mü-Gu Kft. 1989-ben alakult, tulajdonosa az osztrák Müller-Guttenbrunn GmbH. Cégünk 1992-ben jelent meg a magyarországi fémhulladék-feldogozói piacon, ahol 2003-ra, az évi 100.000 tonnát meghaladó értékesítési eredménnyel jelentős részesedést szereztünk.

hulladékfeldolgozás - Mü-Gu Kft

Budapesti, 30.000 m2-es telephelyünkön két évtizedes működésünk során a következetes fejlesztés, az európai környezetgazdálkodási normák követése és a környezetkultúra naprakész szemlélete révén – a magyarországi acél- és fémhulladék korszerű fogadóbázisát építettük fel.

A Mü-Gu Kft. Magyarország Európai Uniós taggá válását követően a hulladék anyagokra vonatkozó jogharmonizációs folyamat aktív részeseként megteremtette annak lehetőségét, hogy mind a roncsautó, mind pedig az elektronikai hulladékok beszállítása és feldolgozása a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelve, ugyanakkor partnereink érdekeit szem előtt tartva történjék.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Önkormányzatok, ipari üzemek, autóbontók, hulladékgyűjtő kereskedők illetve vállalkozók, és a lakosság környezetgazdálkodási partnereként minden esetben arra törekszünk, hogy az egyéni igényekhez való rugalmas alkalmazkodás, és a korszerű logisztikai és feldolgozási technológiák alkalmazása révén partnereink a XXI. századi környezetvédelmi követelmények között is növelhessék versenyképességüket.

Szolgáltatásainkat beszállító-partnereink érdekeinek és igényeinek megfelelően, valamint a mindenkori környezetvédelmi előírások figyelembevételével alakítjuk ki.

Logisztikai kapacitásunk folyamatos bővítésének köszönhetően partnereink elszállítási megbízásainak 24 illetve 48 órán belül eleget tudunk tenni.

A Mü-Gu Kft. telephelyére közúton beszállított hulladékot 60 tonnás, a vasúton érkező hulladékot pedig 100 tonnás elektronikus, hitelesített mérlegen mérlegeljük.

A hulladék gyűjtőhelyen történő tárolását környezetvédelmi szempontok figyelem-bevételével minden esetben 1, 4, 6, 10, 18 illetve 35 m3-es konténerek telepítésével oldjuk meg.

A hulladékgyűjtő kereskedők illetve vállalkozók szállítási gondjait enyhítő megoldást kínálunk azáltal, hogy a kereskedők különböző telephelyein deponált hulladékot, a Mü-Gu Kft. szállítja el önrakodós tehergépjárműveivel térítés ellenében.

A hulladék árlistát fenti partnereink részére minden hónap 10-ig megküldjük, illetve egyéb beszállítóink a pénztárban megtekinthetik.

A lakossági vas és színesfém hulladék átvétel a Mü-Gu kft. telephelyén (1239 Budapest, Ócsai út 4/a.) történik, hitelesített 100 illetve 3000 kg teherbírású kismérlegen.

FOGADÓBÁZIS ÉS ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK:

A Mü-Gu Kft. telephelyére havonta körülbelül 7000-10.000 tonna vas és fémhulladék ezen belül roncsautó és elektronikai hulladék érkezik be, melynek deponálásáról, feldolgozásáról és az újrafeldolgozó ipar számára történő elszállításáról 70 felkészült munkatársunk, korszerű technológiai berendezéseink, valamint cégünk másfél évtizedes tapasztalata gondoskodik.

A beszállított anyagok fogadása iparvágányon és közúton történik. Az anyagot közúton saját, önrakodós teherautóinkkal 18 és 35 m3-es konténerekben, valamint 50 m3-es szintén önrakodós, nyerges vontatóinkkal szállítjuk telepünkre.

A beérkező anyagokat típusuktól és mennyiségétől függően különböző megoldásokkal dolgozzuk fel.

Minőségpolitikánk

Cégünk 1997-től rendelkezik ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerrel, 2004-től ISO 14001 környezetirányítási rendszerrel és 2010-től OHSAS 18001 MEB irányítási rendszerrel is

szakmai küldetésünk: klikk ide!

ELÉRHETŐSÉG

Mü-Gu Kft.

H-1239 Budapest, Ócsai út 4/a.

Központi telefonszám: (36-1) 289-5000 , (36-1) 283-0372

Fax: (36-1) 283-0514

E-mail: mugu@mugu.hu

Web: www.mugu.hu