Veszélyes és nem veszélyes hulladékok környezetszennyezés nélküli szállítása és ártalmatlanítása

A Trans-Global Környezetvédelmi Kft 1991-ben kezdte meg működését. A cégbíróság Cg 01-09076448 számon jegyezte be, az akkor még több tulajdonosból álló Kft-t. A kizárólag magyar tulajdonban álló Kft ma egy házaspár tulajdona, akik irányítják és vezetik a cég tevékenységét. • •

Környezetvédelmi területen Sprecherné Sági Éva, ügyvezető igazgató, környezetvédelmi szakmérnök, hydrotechnológus, ADR biztonsági tanácsadó, szakértő, aki több, mint 20 éve a környezetvédelem területén -1992.-ig – a veszélyes hulladék termelői oldalán bizonyította, hogy a környezetvédelem elkötelezett híve.

A munkatársak nagy szakmai gyakorlattal, hozzáértéssel és elméleti tájékozottsággal végzik munkájukat, melyet a jogszabályok és a belső szabályok által előírt oktatással érnek el. Fő tevékenységként a hulladékkezelést (szállítás, tárolás, előkezelés, begyűjtés, ártalmatlanítás) a környezetvédelem azon területét választotta, mely a legnagyobb kihívást jelenti a környezetünk, a FÖLDÜNK megmentésében. Azt hogy a termelés során keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékokat környezetszennyezés nélkül szállítsuk és végleges sorsuk megválasztásában a legjobb ártalmatlanítási módszert válasszunk. Hogy hogyan? Úgy, hogy munkánkat Minőség és környezetpolitikánk szerint végezzük.

A teljes körű szállítási megbízások ellátásához alkalmaz minősített alvállalkozókat is, akik mind a cég, mind a megbízók elvárásainak eleget téve teljesítik feladatukat. A Trans-Global Kft 1999.-ben Magyarországon az első tíz cég között vezette be és azóta is működteti az integrált ISO 9002 Minőségügyi és ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerét, és ugyanabban az évben tanúsítatta is. Azóta már szabványváltozás miatt ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítványt is megszerezte. A tanúsítványok megtekinthetők itt. Saját VEHU programot készíttetett a veszélyes hulladékok számítógépes nyilvántartására már 1997.-ben.

Amit a megbízó figyelmébe ajánlunk:

A hulladék termelőjének számos adminisztratív és gyakorlati tennivalója van a hulladékkezeléssel kapcsolatban, mely tennivalókat számos környezetvédelmi jogszabály határoz meg.

Amennyiben segítségre van szüksége eligazodni a jogszabályok dzsungelében, szakszerűen eleget tenni a hatósági bejelentések elkészítéséhez, megoldani a szakszerű szelektív hulladékgyűjtést

Segítünk!

Ha tárolóedényekre, zsákokra tartályokra, különleges gyűjtőedényekre van szüksége beszerzésünkben

Segítünk!

1-8 m3-es konténereket 3 napra díjmentesen hosszabb időre bérleti díjért biztosítunk szállítási és ártalmatlanítási megbízás esetén.

A nem veszélyes hulladékokkal kapcsoltban is feladatok várnak a termelőkre:

  • Gyűjtés
  • Nyilvántartás

                                                                                       Segítünk!

A teljes körű környezetvédelmi szolgáltatásra törekszünk.

Néhány információ még: Tagja a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének azon belül az Elektronikai Munkacsoportnak. Részt vesz lakossági veszélyes hulladékgyűjtő programok megvalósításában. Kész a gyakorlati szakmai tapasztalatait hasznosítani a jogalkotásban.  Nyitott az új kihívások és egyedi problémák megoldására Előtérbe helyezzük a hulladékok újrahasznosítását, amihez partnereket is szívesen fogadunk.

 A Trans-Global Kft a veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállítását egész Magyarországon érvényes engedélyei alapján végzi.

A veszélyes hulladékok nagy része a veszélyes árúk szállítására vonatkozó ADR előírások szerint szállíthatók.

Szigorú előírásoknak teszünk eleget:

  • a jármű vezetőjének és a szállításban résztvevő képzettsége
  • az okmányok
  • a jármű állapota, felszereltsége, jelölése
  • a rakomány elhelyezése, csomagolása, jelölése

tekintetében, mint a rakomány esetenkénti feladója, szállítója, fogadója

A szállítást és az ahhoz tartozó műveleteket a cég veszélyes árú biztonsági tanácsadója irányítja.

Székhely:
1163 Budapest Cziráki ú.26-32.
Irodaépület fsz. 22.

Telephely,
Központi ügyintézés:
1163 Budapest Cziráki u. 26-32.

Tel.: 280-0039
Tel./Fax: 403-7900

E-mail: trans-global@t-online.hu

Web: www.trans-global.hu